torstai 25. elokuuta 2011

tra-la-la


I´m still here! It´s just the moment, last weeks before the premiere.. you know.. my thoughts and time goes by with the theater..

But today i especially enjoy the company of the sun! It shines and warms and feels so good. It means a lot to me. Tra-la-la, everything is easier when the sky is blue.
*
Täällä ollaan! Vaikkakin hieman hajamielisenä ja levottomana. Aika ja ajatukset kiertyy nyt teatterin ympärille, vielä on viikkoja edessä, mutta ei niinkään monta. Kova hämmennys käynnissä.

Mutta tänään olen silti ehtinyt nauttia myös armaasta auringosta! Miten paljon se muuttaakaan mieltä ja ihmistä, minua ainakin. Kesämekossa rallatellen fillaroin duunin ja kodin väliä, hymyilen ja saan hymyjä osakseni. Ei huolet paljoa paina niin kauan kun taivas on sininen.

4 kommenttia:

 1. Minäkin käytän hellemekkoja ja se on ihmeellistä ja ihanaa. Tämä lämpö. Istuin kolme tuntia töiden jälkeen ulkona ja nyt tuntuu, että koko naama on saanut aurinkoa, vaikken istunut edes auringossa.

  Jännää varmasti tuo harjoitusaika, luoda koko maailma tyhjästä. Täytyy tulla sitten katsomaan, mitä olette saaneet aikaan :)

  VastaaPoista
 2. Kirjailijatar, auringolla on ihemeellinen voima, monella tapaa.
  Ja juu!! Tule ihmeessä katsomaan. olis ihan huippua!

  VastaaPoista
 3. enjoy the moment
  and good luck with the rehearsals!

  VastaaPoista
 4. sarapirat, thank you Sara dear!

  VastaaPoista