torstai 5. elokuuta 2010

blue green red white


I come from there where the fields were whispering, the sky was blue and blueberries in the woods even more blue. Nights were so silent i heard a mouse sneaking with his tiptoes on the attic.
I came here were one picks up blueberries from the market, checks the tic-tac-time from the clock on the wall and early in the morning goes at work.
Needs a bit time to adapt the weekday rhythm again..
Luckily i reserved a beautiful parcel. Tusen tack kära Sara, du gjorde mej jätte lycklig!
*
Tulen sieltä missä ei ole nettiä eikä tule. Mutta vesi tulee, sisälle asti,  ja kärpäset, ja yöllä on niin hiljaista että korvissa soi. 
Siellä oli paljon sinistä; taivas ja lampi metsän keskellä, makuuhuoneen verhot, mustikkaa ahmineet suut ja kellot pihmaalla.
Tulin takaisin tänne missä mustikat ostetaan torilta, kelloista katsotaan aika ja aamulla mennään töihin. Pää sanoi hetkessä tik-tik-tik, melkein kuin ei lomalla olisi ollutkaan.
Onneksi posti toi kauniin paketin. Avasin oven ja huomasin samalla ettei minulla ollut sen kummempaa yllä kuin kalsarit ja liian pieni paita. Postipoika punastui ja työnsi paketin syliini ja juoksi portaat alas.
Se sentään piristi.

6 kommenttia:

 1. happy it arrived, i hope you will find a way to use it! ♥
  are you back to work already?
  i just started working two days ago. i feel my vacation was rather short, but luckily august is not so busy. but i start with performing tomorrow, ohohoh, hardly in shape!
  anyhow, ha en fin dag!

  VastaaPoista
 2. Onkin jännittävän näköinen paketti.

  Tuo oli niin osuvaa "niin hiljaista että korvissa soi". Joskus on täälläkin niin hiljaista, melkein pelottavan hiljaista.

  Kai se työarjen alkaminen on ihan ok, kun taas rytmiin pääsee. Mutta en tahtoisi päästä, haluaisin elää pellossa aina. Oi oi.

  VastaaPoista
 3. Take it easy the return to day-by-day rhythm.

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjoitus, tekee mieli lukea se uudestaan ja sitten taas uudestaan.

  Minusta tuntuu, etten ole pitkään aikaan ollut oikein hiljaisessa paikassa. Kaipaan sitä. Juuri tuota kuten hienosti kuvailit korvat soi- hiljaisuutta.

  VastaaPoista
 5. sarapirat, i will for sure find a way, already planing in my head:)
  i started working also this week. oh oh.. takes a bit while until i get used in this rhythm again.. but it´s also nice. rehearsals every day from the morning till the evening..
  i wish you a lot of energy for your performances!

  Liivia, pellossa eläminen sopisi mullekin;) aikatauluissa eläminen ja pysyminen ei ole ihan mun vahvimpia puolia.
  ja aina kyllä keksin tekemistä, että jouten ei tarvitsis olla. sit vaan se rahotuspuoli..

  ibb, yes thank you, that´s the only way:)

  Celia, voi kiitos ihana Celia!
  on se hämmentävää kun joskus eksyy paikkaan jossa ei ihan oikeasti kuulu mitään. paitsi se oman pään kohina ja humina ja ulina.. noisea parhaimmillaan;)

  VastaaPoista
 6. i'm sure your lovely holiday memories will help with the transition... have a good start back in town!

  VastaaPoista